E-Kitap da Neyin Nesi?Ben Kitabı Doğal Haliyle Severim

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kitap sektöründe de değişiklikler oldu tabi.E-kitap furyası başladı biranda.Ben bu uygulamaya çok karşıyım.Dijital ortamda kitap mı okunurmuş canım:)Belki bu yorumu bu ne cahillik diye adledebilirsiniz.Ama ben kitabı alıp elimde hissetmem lazım.Yeri gelince üzerinde uyuya kalmam lazım,bazen öyle okurum ki sayfaları kırış kırış olsada,bana sitem eder gibi dursa da kitaplığa koyduğum zaman dimdik buradayım der bana kitaplarım.Kitap kitaplıkta güzeldir,cepte,pc de ipod vs değil....

Tabi herkesin yorumuna saygı duyarım benim düşüncelerim bu yönde.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bu konu, bir zaman bir arkadaşımla aramızda geçen diyaloğu hatırlattı.Gazete ile ilgiliydi o da "dokunmam-hissetmem" lazım demişti,genellikle internetten tkp.edelirdi...değindiğiniz konu benzer olduğu için dikkatimi çekti...hakikaten kitap kesinlikle birebir dokunmalı okunmalı.

    YanıtlaSil
  2. ben de kitabıma dokunmalıyım... çantamda taşımalıyım.. yeri geldiğinde ona sarılıp uyumalıyım... kitabın sıcaklığını bilgisayar veremez... paylaşıma teşekkürler... sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. ben de elif'e yeni bşlıyorum... paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkürler.Elif'e başladım ama işlerin sıklığı yüzünden pek ilerleyemedim daha,birkaç güne biter o zaman yaparız yorumumuzu,sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. ben de kitaba dokunmalı onu solumalı, istediğim satırları, cümlelerin altını çizmeliyim. Kesinlikle kitabın yerini elektronikleri alamaz. Lakin tatile gittiğim ya da kitabımı bir yerde unuttuğum, dışarıdayken kitabım bittiğinde okuyacak bir şey yanımda olmadığında içinde 50 kayıtlı kitabın olduğu bir readerım olsaydı da demiyorum dğl. Şu da var, ona vereceğim parayla onlarca kitap alırım, bu alışverişi sahaflardan yaparsam kitap sayısı da ikiye katlanır;) her harukalde kitap 1-0 önde;))

    YanıtlaSil
  6. yer tasarrufu konusunda çok iyi e kitap. ayrıca yatarak kitap okuyan biri olarak kitap kaldırıp okurken kolum ağrımıo e kitapta:) bir de not alabiliyor altını çizebiliyorsunuz e kitapta da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E kitap bana göre değil ya,gözümü ağrıtıyor:)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..