Wattpad Uygulaması (Güzel Bir E-Kitap Uygulaması)


 E kitap okumayı sevenler için güzel bir Android uygulaması.E-Kitap okumayı sevmeyen biri olarak bu programı beğendim.Bedava full kitap bulup kütüphanenize ekleyebileceğiniz gibi yeni yazarlar ve yazılarını keşfedebilirsiniz.Zaten uygulamanın amacı yazar adayları keşfetmek.İnsanlar yazdıkları öykü yada romanlarını burada paylaşıyor ve isterseniz bu kitapları indirip okuyabiliyorsunuz.Ya da bulunan full kitapları indirip telefonunuzdan yada tabletinizden okuyabiliyorsunuz.Benim açımdan özellikle işyerinde çok işime yarıyor.Nöbetlerde kitap okuyabiliyorum.Sonuçta nöbet kulubesi karanlık oluyor güvenli olması açısından.Normal kitap okuma imkanı olmuyor o zaman ama cep telefonu ile bu uygulama sayesinde kütüphanemde olan kitapları okuyabiliyorum:)İşte kütüphanemde olan full kitaplar:









Keşfet seçeneği ile hangi türden kitap arıyorsanız bulabiliyorsunuz.Ancak full kitaplar oldukça az.Ben zamanında eklemiştim kütüphaneme.Bir kısmını okudum.Hepsini zamanla okuyacağım.Programı Google Play'den indirebilirsiniz.Kitaplar nasıl sizce?Okuyanlar varsa bu kitaplardan yorumlarını bekliyorum.Sıraya dizme açısından:)

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ben de e-kitap olayına alışamadım ama öyle zamanlar oluyor ki, hiç ummadığım bir yerde mesela beklemek zorunda kalıyorum işte o zaman "keşke yanımda bir kitap olsaydı" diyorum:)) Çok güzel kitaplar eklemişsin, özellikle Saatleri Ayarlama Enstitüsü ve Semerkant çok beğendiğim kitaplar, Katya'nın Yazı ve Stephen King'in romanlarını da okumuştum, onlar da güzeldi. Keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
  2. henüz hiç okumadım daha ben de böyle. ama çok haklısın yaa. bir de, blogçu arkadaşlarımız da burda güzel öyküler romanlar yazıyorlar. vadped blogçuları :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..