Prison Break Dizisi Bomba Gibi Dönüyor :)



Evet arkadaşlar yanlış duymadınız,Prison Break dizisi yeni bölümleri ile geliyor:) Bu haber beni çok heyecanlandırdı.Dört gözle diziyi bekliyor olacağım.Zaten Micheal Scofield'in ölümü ani olmuştu.

Abisini kurtarmak için hapse giren Michael'ı başka bir hapishanesen bu sefer abisi Lincoln kurtarmaya çalışacak.Roller tamamen değişti:)

Dizi 2016'nın sonu 2017'nin başları gibi çıkabilirmiş.Umarım fazla bekletmezler. 

Trail Videosu:




Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. Ama benim kafam karıştı.
    Star bu diziyi getirmişti, çok geç saatte de olsa izliyordum, ama pat diye kestiler. Michael yani abisini kurtarmak için hapse giren çocuk öldü diye okumuştum, e madem öldü şimdi yeniden mi hortlattılar? Anlamadım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tam anlamıyla ölmedi sadece kendini feda edip elektriğe kapılmıştı.Beyninde tümör vardı ölecekti ve kendisini feda etti.Ancak orada kapı kapandığı için öldüğú görülmemişti.Demek ki ölmemiş:) Heyecan yeniden başlíyor:)

      Sil
    2. Aaa!!! Ben star yayından kaldırınca (ki, bu yüzden onlara her tür küfür, beddua etmiştim vakti zamanında) wikipedia'da baktım sonunda ne oldu diye. Öldü yazmışlardı. İyi olmuş ölmesin zaten ya, Michael ölürse tadı kaçar:( bu arada çok soru oldu ama hangi kanalda başlayacak? Uydu mu, şifreli mi? Şifreli değilse ben de izlemek isterim. :)

      Sil
    3. Zaten star tv de yalnız 1 sezon gösterdiler:)

      Sil
  2. http://www.ciplakyazar.com/2016/05/kostek-olma-destek-ol.html

    YanıtlaSil
  3. yav nasıl bağlayacaklar hiç bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bu diziyi deli gibi izlerdim. En hızlı izlediğim dizidir. Michael'a da hayrandım :-) Fragmanı izleyince sonunda "Brother" deyip abisine sarıldığı sahnede duygulandım. Güzel bir nostalji olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en hızlı izlediğim dizi olmuştu:) Merakla yeni bölümlerini bekliyorum;)

      Sil
  5. O dönene kadar ben de izlemeye başlayayım baştan o halde :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..